Alege tipul de asigurare

Asigurare calatorie

Informatii asigurare


Suma Asigurata (EUR) *:

 Pana la 5000 Pana la 10000 Pana la 20000 Pana la 30000

Scopul calatoriei *:

 Turism Afaceri

Sporturi de agreement *:

 Da Nu

Tara de destinatie *:

 Europa Toata lumea (excl. USA si Canada) Toata lumea (incl. USA si Canada)

Informatii asigurat













Chestionar privind starea de sanatate a asiguratului

Suferiti de vreo boala cronica (ex. boala cardiaca, HIV/SIDA etc)? *

 Da Nu

Ati fost tratat/spitalizat in ultimele 6 luni anterioare calatoriei din cauza unei boli, accidente sau urmarii acestora? *

 Da Nu

Sunteti insarcinata? *

 Da Nu

Cine este medicul Dvs. de familie sau unitatea sanitara la care aveti fisa medicala?


Campurile cu * sunt obligatorii

Prezentare generala asigurare medicala pentru calatorii în strainatate

Asigurarea de asistenta medicala in strainatate acopera cheltuielile necesare pentru acordarea asistentei medicale de urgenta in cazul unui accident sau imbolnaviri care survin pe durata unei calatorii in strainatate.  Aceasta asigurare se poate incheia in functie de suma asigurata(SA) dorita. Acesta poate varia intre 5.000 si 30.000 de euro. Prima de asigurare se calculeaza in functie de SA aleasa, numarul de zile, scopul calatoriei, varsta asigurat si tara de destinatie.

Riscuri asigurate

Riscurile acoperite depind de produsul si de SA aleasa. Aceste pot fi de regula

  • Cheltuieli medicale de urgenta
  • Cheltuieli de transport in caz de urgenta
  • Cheltuieli de repatriere medicala
  • Interventii dentare de urgenta
  • Cheltuieli de repatriere a corpului neinsufletit
  • Cheltuieli cu vizita unei rude in cazul spitalizarii
  • Repatrierea minorilor
  • Cheltuieli cu convorbirile telefonice
  • Cheltuieli cu intarzierea bagajelor
  • Intreruperea calatoriei in caz de urgenta

Scopul calatorieri

Pentru stabilirea primei este luata in considerare si scopul calatoriei, Acesta poate fi:  Business; Studii; Turism; Soferi profesionisti; Munca;  Constructii; Sport de agrement;  Sportivi profesionisti. Fiecare categorie prezinta grad diferit de risc, astfel si primele variaza in conformitate cu aceste aspecte.

Durata calatoriei, Varsta

Asigurarile de calatorie se incheie de regula pentru calatorii intre 3 si 365 de zile. Varsta minima de intrare in asigurare este de 1 luna, iar varsta maxima de intrare in asigurare 75 ani neimpliniti. Copii sub 18 ani se pot include pe asigurarea unui adult.

Valabilitate

Data de intrare in vigoare este data de inceput specificata in polita de asigurare la ora 00.00, iar data iesirii din asigurare este data de sfarsit specificata la fel in polita de asigurare la ora 24.00. Asigurarea se adreseaza cetatenilor romani si straini. Asigurarea NU ESTE valabila in Romania, in tara de resedintă si nici in tara in care are cetatenie asiguratul.

Bine de stiut

Asigurarea se emite numai pentru documente de identitate valabile pentru perioada de asigurare solicitata. Asigurarea se incheie inaintea inceperii calatoriei in strainatate, cel mai tarziu in ziua dinaintea celei de incepere a calatoriei.  Asigurarea se poate incheia cu maximum trei luni inainte de inceperea calatoriei. Nu se incheie asigurari ei nu se efectueaza prelungiri ale politelor de asigurare emise pentru persoanele care se afla in strainatate in momentul solicitarii incheierii/prelungirii politei.